vesti

Otvoren konkurs za Uvod u studije totalitarizma 5

Zadovoljstvo nam je da vas obavestimo da smo otvorili konkurs za upis pete generacije polaznika programa Uvod u studije totalitarizma.
IZDVAJAMO

Otvoren Program za medije, PR i istraživanje 2

U ponedeljak smo poželeli dobrodošlicu drugoj generaciji polaznika Programa za medije, PR i istraživanje koji će se odvijati od aprila do kr...

Zadovoljstvo nam je da vas obavestimo da smo otvorili konkurs za upis pete generacije polaznika programa Uvod u studije totalitarizma.

Program će se odvijati od aprila do juna 2021, a namenjen je svim pojedincima koji žele da bolje upoznaju prirodu totalitarnih režima i pokreta.

U okviru ovog programa bavićemo se preduslovima za rađanje totalitarnih režima, psihologijom autoritarnih ličnosti i položajem pojedinca u ovakvim režimima.

Uz istaknute stručnjake iz ove oblasti polaznici će diskutovati o složenim odnosima između totalitarizma i ekonomije, nauke, tehnologije, kulture, umetnosti i religije, a razmatraće i savremene okolnosti koje mogu uticati na budućnost totalitarizma.

Pored predavanja i dopunskih kreativnih sadržaja, program uključuje i interaktivni obilazak lokacija relevantih za studije totalitarizma „Vek terora u Beogradu".

Konkurs traje do 4. aprila i mogu se prijaviti svi zainteresovani pojedinci bez obzira na godine ili obrazovni profil.

Više o samom programu i načinu prijavljivanja možete saznati ovde.

Pratite nas na društvenim mrežama, a ukoliko imate nekih pitanja pišite nam na katarina.brajkovic@libek.org.rs ili kontakt@libek.org.rs .