vesti

Prijatelji Talasa - Novi koncept na našem medijskom portalu

Veliko nam je zadovoljstvo da Vas obavestimo da smo na našem medijskom portalu Talas uveli novi koncept „Prijatelji Talasa".
IZDVAJAMO

Otvoren Program za medije, PR i istraživanje 2

U ponedeljak smo poželeli dobrodošlicu drugoj generaciji polaznika Programa za medije, PR i istraživanje koji će se odvijati od aprila do kr...

Veliko nam je zadovoljstvo da Vas obavestimo da smo na našem medijskom portalu Talas uveli novi koncept „Prijatelji Talasa".

Naš cilj je da ovim konceptom pokrenemo kanala kojim će posvećeni i verni pratioci Talasa, ali i Libeka kao organizacije, podržati dalji razvoj našeg medijskog portala.

Svako ko ovim putem bude podržao naš dalji razvoj i postane deo Prijatelja Talasa imaće pristup novim ekonomskim analizama, ekskluzivnim intervjuima iz inostranstva, prikazima knjiga, kao i analitičkim osvrtima na društvena i politička pitanja iz Srbije i sveta. Pored tekstova naših autorki Lane Avakumović, Marte Vasić i Aleksandre Popović, kao važnu novinu pokrećemo i ekonomski podkast Pop ekonomija u kojem će ekonomista Mihailo Gajić, naš urednik ekonomskog sadržaja, razgovarati sa svojim gostima o relevantnim pitanjima iz ove oblasti.

Budući da su nam mišljenja, predlozi, komentari i kritike naše zajednice veoma važni, Prijatelji Talasa imaće prilike i da nam postavljaju pitanja, predlažu teme, odnosno da budu deo nekih sastanaka redakcije.

Zajednički razvoj Talasa zavisi od naše posvećenosti i truda kao i od podrške svih vas – naših dragih i posvećenih čitalaca.

Više o detaljima na koji način možete podržati Talas možete pronaći na posebnoj stranici – Podrži Talas.