vesti

Otvoren konkurs za Uvod u studije totalitarizma 4

Veliko nam je zadovoljstvo da vas obavestimo da smo otvorili konkurs za upis četvrte generacije polaznika našeg obrazovnog programa Uvod u s...
IZDVAJAMO

Prijatelji Talasa - Novi koncept na našem medijskom portalu

Veliko nam je zadovoljstvo da Vas obavestimo da smo na našem medijskom portalu Talas uveli novi koncept „Prijatelji Talasa".

Veliko nam je zadovoljstvo da vas obavestimo da smo otvorili konkurs za upis četvrte generacije polaznika našeg obrazovnog programa Uvod u studije totalitarizma.

Program će se odvijati od oktobra do decembra 2020, a namenjen je svim pojedincima koji imaju želju da bolje upoznaju prirodu totalitarnih režima i pokreta.

U okviru ovog programa bavićemo se preduslovima za rađanje totalitarnih režima, psihologijom autoritarnih ličnosti i položajem pojedinca u ovakvim režimima.

Uz istaknute stručnjake iz ove oblasti polaznici će imati priliku i da diskutuju o složenim odnosima između totalitarizma i ekonomije, nauke, tehnologije, kulture, umetnosti i religije, a razmatraće i savremene okolnosti koje mogu uticati na budućnost totalitarizma.

Pored predavanja i dopunskih kreativnih sadržaja, program uključuje i interaktivni obilazak lokacija relevantih za studije totalitarizma „Vek terora u Beogradu".

Konkurs traje do 16. oktobra, pravo prijavljivanja imaju svi zainteresovani pojedinci bez obzira na godine ili obrazovni profil.

Više o samom programu i načinu prijavljivanja možete saznati ovde.

Pratite nas na društvenim mrežama, a ukoliko imate nekih pitanja pišite nam na katarina.brajkovic@libek.org.rs ili kontakt@libek.org.rs .