vesti

Otvoren konkurs za Uvod u studije totalitarizma 4

Veliko nam je zadovoljstvo da vas obavestimo da smo otvorili konkurs za upis četvrte generacije polaznika našeg obrazovnog programa Uvod u s...
IZDVAJAMO

Zapošljavamo – postani autor na našem medijskom portalu Talas i pridruži se timu

Veliko nam je zadovoljstvo da pozovemo posebno zainteresovane pojedince da se prijave i da postanu deo Libek i Talas tima.

Veliko nam je zadovoljstvo da vas obavestimo da smo otvorili konkurs za upis četvrte generacije polaznika našeg obrazovnog programa Uvod u studije totalitarizma.

Program će se odvijati od oktobra do decembra 2020, a namenjen je svim pojedincima koji imaju želju da bolje upoznaju prirodu totalitarnih režima i pokreta.

U okviru ovog programa bavićemo se preduslovima za rađanje totalitarnih režima, psihologijom autoritarnih ličnosti i položajem pojedinca u ovakvim režimima.

Uz istaknute stručnjake iz ove oblasti polaznici će imati priliku i da diskutuju o složenim odnosima između totalitarizma i ekonomije, nauke, tehnologije, kulture, umetnosti i religije, a razmatraće i savremene okolnosti koje mogu uticati na budućnost totalitarizma.

Pored predavanja i dopunskih kreativnih sadržaja, program uključuje i interaktivni obilazak lokacija relevantih za studije totalitarizma „Vek terora u Beogradu".

Konkurs traje do 16. oktobra, pravo prijavljivanja imaju svi zainteresovani pojedinci bez obzira na godine ili obrazovni profil.

Više o samom programu i načinu prijavljivanja možete saznati ovde.

Pratite nas na društvenim mrežama, a ukoliko imate nekih pitanja pišite nam na katarina.brajkovic@libek.org.rs ili kontakt@libek.org.rs .