vesti

​Otvoren Program za medije, PR i istraživanje

Sinoć smo poželeli dobrodošlicu prvoj generaciji polaznika Programa za medije, PR i istraživanje koji će trajati od marta do novembra 2020.
IZDVAJAMO

Otvoren konkurs za Uvod u studije totalitarizma 4

Veliko nam je zadovoljstvo da vas obavestimo da smo otvorili konkurs za upis četvrte generacije polaznika našeg obrazovnog programa Uvod u s...


Sinoć smo poželeli dobrodošlicu prvoj generaciji polaznika Programa za medije, PR i istraživanje koji će trajati od marta do novembra 2020.

Ovaj program od sinoć zvanično pohađa 19 polaznika. Nastavu će izvoditi stručnjaci iz različitih oblasti, novinari i urednici, analitičari, PR stručnjaci, kao i predavači iz Libeka.

Na samom početku svečanog otvaranja polaznicima Programa dobrodošlicu je poželela menadžerka za komunikaciju Libeka Katarina Brajković i čestitala im je na uspešnom prijemu na Program. Miloš Nikolić, predsednik Libeka, upoznao je polaznike sa predavačima, programom, drugim tekućim aktivnostima Libeka, kao i sa radom našeg medijskog portala Talas.

Nakon uvoda Libek tima, polaznici su imali priliku da se i sami predstave i kažu nešto zanimljivo o sebi, a kako bi bilo dinamičnije, polaznici su odgovarali i na pitanje koji je po njima glavni izazov sa kojim se naše društvo suočava.

Potom se predstavio Nikola Jović asistent na Fakultetu političkih nauka Univerziteta u Beogradu, saradnik Libeka i predavač Istraživačkog kursa koji je polaznicima približio teme kojima će se baviti narednih meseci na njegovim predavanjima. Zatim je i Mihailo Gajić, direktor ekonomske istraživačke jedinice Libeka, predstavio svoj Policy kurs koji će polaznici pohađati u drugom semestru.

Na otvaranju Programa za medije, PR i istraživanje prvoj genereciji predstavljena je struktura predavanja i radnih sesija sa kojima će se susretati do kraja godine. Pored šarolikog glavnog Program koji će svi polaznici pohađati u toku prvog semestra, očekuje ih i četiri izborna kursa. U prvom semestru biraće između kursa Istraživanja i Medijskog kursa, dok će u drugom odlučivati da li će pohađati PR kurs ili Policy.

Ponosno Vam predstavljamo prvu genereciju polaznika Programa za medije, PR i istraživanje:

Mia Brailo

Teodora Savić

Dragana Plazinić

Ivana Prišunjak

Tedora Šćepanović

Nemanja Zdravković

Marko Curk

Ognjen Roljević

Milica Ilić

Petar Komnenić

Tijana Stanić

Natalija Kostić

Emilija Nenadović

Dajana Ostojić

Aleksandra Jelesijević

Tamara Mirčetić

Kristina Bondžulić

Milica Jovanović

Snežana Arsić