vesti

Otvoren konkurs za Program za medije, PR i istraživanje

Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da je otvoren konkurs za upis prve generacije polaznika Programa za medije, PR i istraživanje.
IZDVAJAMO

Otvoren Uvod u studije totalitarizma 4

Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da smo sinoć otvorili četvrti po redu program Uvod u studije totalitarizma.

Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da je otvoren konkurs za upis prve generacije polaznika Programa za medije, PR i istraživanje.

Program za medije, PR i istraživanje je naš novi specijalizovani obrazovni program. Sastoji se od dva semestra i trajaće od marta do novembra. Namenjen je ambicioznim studentima koji ozbiljno razmišljaju o svojoj karijeri.

Višegodišnje iskustvo Libeka na polju obrazovnih programa i stručnog usmeravanja mladih i ambicioznih ljudi, kao i mreža naših saradnika i partnera iz poslovnog i akademskog sveta, predstavljaju značajnu osnovu za ovaj specijalizovani program.

Svi studenti osnovnih, master, specijalističkih i doktorskih studija u Beogradu dobrodošli su da se prijave na naš novi specijalizovani program.

Posebna stranica konkursa nalazi se ovde.

Rok za slanje je 23. februar 2020. godine.

Pratite nas na društvenim mrežama, a ukoliko imate neka pitanja, pišite nam na katarina.brajkovic@libek.org.rs i kontakt@libek.org.rs .