vesti

Otvoren konkurs za Program za medije, PR i istraživanje

Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da je otvoren konkurs za upis prve generacije polaznika Programa za medije, PR i istraživanje.
IZDVAJAMO

​Novo Libekovo istraživanje: Indeks efikasnosti javnog sektora

Prema najnovijem Indeksu efikasnosti javnog sektora, Srbija je ponovo rangirana kao jedna od zemalja sa najmanje efikasnim javnim sektorom m...

Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da je otvoren konkurs za upis prve generacije polaznika Programa za medije, PR i istraživanje.

Program za medije, PR i istraživanje je naš novi specijalizovani obrazovni program. Sastoji se od dva semestra i trajaće od marta do novembra. Namenjen je ambicioznim studentima koji ozbiljno razmišljaju o svojoj karijeri.

Višegodišnje iskustvo Libeka na polju obrazovnih programa i stručnog usmeravanja mladih i ambicioznih ljudi, kao i mreža naših saradnika i partnera iz poslovnog i akademskog sveta, predstavljaju značajnu osnovu za ovaj specijalizovani program.

Svi studenti osnovnih, master, specijalističkih i doktorskih studija u Beogradu dobrodošli su da se prijave na naš novi specijalizovani program.

Posebna stranica konkursa nalazi se ovde.

Rok za slanje je 23. februar 2020. godine.

Pratite nas na društvenim mrežama, a ukoliko imate neka pitanja, pišite nam na katarina.brajkovic@libek.org.rs i kontakt@libek.org.rs .