vesti

OTVOREN KONKURS ZA AKADEMIJU LIBERALNE POLITIKE 9

Sa velikim zadovoljstvom vas obaveštavamo da je otvoren konkurs za upis devete generacije polaznika Akademije liberalne politike ALP 9.
IZDVAJAMO

Srbija i strani kapital – novi specijalizovani serijal od juna na našem medijskom portalu Talas.rs

Zadovoljstvo nam je da vas obavestimo da ćemo početkom juna na našem medijskom portalu Talas.rs lansirati novi specijalizovani serijal Srbij...

Sa velikim zadovoljstvom vas obaveštavamo da je otvoren konkurs za upis devete generacije polaznika Akademije liberalne politike - ALP 9.

ALP predstavlja naš najznačajniji obrazovni program. Sastoji se od dva semestra i traje ukupno od oktobra do juna naredne godine.

Sama struktura Akademije podrazumeva predavanja i rad tokom glavnog programa, sticanje znanja i veština na istraživačkom programu, individualni mentorski program u sklopu kojeg svako od polaznika dobija svog mentora za usavršavanje svojih ciljeva, kreativni program sa diskusijama o romanima, filmovima i radionicama, dva praktična kursa iz oblasti javnog nastupa i prezentacijskih veština odnosno iz oblasti ekonomskog novinarstva kao i dva tematska kursa o političkoj filozofiji liberalizma i o savremenom populizmu.

Svi studenti osnovnih i master studija iz Srbije dobrodošli su da se prijave na našu akademiju.

Posebna stranica konkursa nalazi se ovde.

Rok za slanje prijava je nedelja, 22. septembar u 23:59.

Pratite nas na društvenim mrežama, a ukoliko imate neka pitanja slobodno nam pišite na dajana.marinkovic@libek.org.rs I kontakt@libek.org.rs