vesti

Talk show Libeka "Najveće zablude u Srbiji"

U okviru ovogodišnjeg multikongresa Serbian Visions, Libek će organizovati interaktivni talk show na temu "Najveće zablude u Srbiji".
IZDVAJAMO

​Privremena obustava obrazovnih programa Libeka kao preventivna mera

Obaveštavamo naše polaznike, predavače, naučne saradnike i zainteresovanu javnost da smo odlučili da održavanje obrazovnih programa privreme...

U okviru ovogodišnjeg multikongresa Serbian Visions, Libek će organizovati interaktivni talk show na temu "Najveće zablude u Srbiji".

Ovaj događaj koji podrazumeva razgovor sa učesnicima, predstavljanje publikacije Top 10 ekonomskih zabluda u Srbiji i diskusiju sa gostima održaće se u subotu, 24. novembra sa početkom u 12 časova u hotelu Radisson Collection, u sali M6.

Tokom talk show-a razgovaraćemo o zabludama u medijima, propagandi, ekonomskim mitovima, odnosu prema Rusiji, političkim stavovima i položaju mladih.

Gosti će imati priliku da dobiju i primerak naše najnovije publikacije Top 10 ekonomskih zabluda u Srbiji.

Sagovornici talk show-a su Ivana Jeremić (CINS), Nikola Jović (FPN) , Vuk Velebit (master student) i Mihailo Gajić (Libek).

Razgovor će moderirati predsednik Libeka Miloš Nikolić.

SERBIAN VISIONS je multikongres koji obuhvata širok spektar tema: ljudska prava, ekonomiju, obrazovanje, kulturu, zdravlje, EU integracije, bezbednost kao i druge oblasti koje čine viziju za bolju budućnost Srbije.

Multikongres će trajati tokom subote i nedelje (24. i 25. novembar) i prisustvo svim predavanjima je besplatno.