vesti

Otvoren konkurs za Akademiju liberalne politike 8

Sa velikim zadovoljstvom vas obaveštavamo da je otvoren konkurs za upis osme generacije polaznika Akademije liberalne politike ALP 8.
IZDVAJAMO

30 godina od pada Berlinskog zida i obnova parlamentarizma u Srbiji - Poziv za radove

Redakcija naučnog časopisa Heretikus sa zadovoljstvom poziva sve zainteresovane za objavljivanje radova u novom broju časopisa koji će za t...

Sa velikim zadovoljstvom vas obaveštavamo da je otvoren konkurs za upis osme generacije polaznika Akademije liberalne politike ALP 8.

ALP predstavlja naš najznačajniji obrazovni program. Sastoji se od dva semestra i traje ukupno od oktobra do juna naredne godine.

Sama struktura Akademije podrazumeva predavanja i rad tokom glavnog programa, sticanje znanja i veština na istraživačkom programu, individualni mentorski program u sklopu kojeg svako od polaznika dobija svog mentora za usavršavanje svojih ciljeva, kreativni program sa romanima, filmovima i radionicama, dva praktična kursa iz oblasti javnog nastupa i prezentacijskih veština odnosno iz oblasti ekonomskog novinarstva kao i dva tematska kursa o političkoj filozofiji liberalizma i o savremenom populizmu.


Svi studenti osnovnih i master studija iz Srbije dobrodošli su da se prijave na našu akademiju.


Posebna stranica konkursa nalazi se na http://alp8.libek.org.rs/


Pratite nas na društvenim mrežama, a ukoliko imate neka pitanja slobodno nam pišite na dajana.marinkovic@libek.org.rs I kontakt@libek.org.rs