vesti

Otvoren konkurs za Akademiju liberalne politike 8

Sa velikim zadovoljstvom vas obaveštavamo da je otvoren konkurs za upis osme generacije polaznika Akademije liberalne politike ALP 8.
IZDVAJAMO

Poslednji pozdrav Miroslavu Prokopijeviću

Danas smo sa velikom žalošću primili vest o iznenadnoj smrti profesora Miroslava Prokopojevića, našeg dugogodišnjeg bliskog saradnika i redo...

Sa velikim zadovoljstvom vas obaveštavamo da je otvoren konkurs za upis osme generacije polaznika Akademije liberalne politike ALP 8.

ALP predstavlja naš najznačajniji obrazovni program. Sastoji se od dva semestra i traje ukupno od oktobra do juna naredne godine.

Sama struktura Akademije podrazumeva predavanja i rad tokom glavnog programa, sticanje znanja i veština na istraživačkom programu, individualni mentorski program u sklopu kojeg svako od polaznika dobija svog mentora za usavršavanje svojih ciljeva, kreativni program sa romanima, filmovima i radionicama, dva praktična kursa iz oblasti javnog nastupa i prezentacijskih veština odnosno iz oblasti ekonomskog novinarstva kao i dva tematska kursa o političkoj filozofiji liberalizma i o savremenom populizmu.


Svi studenti osnovnih i master studija iz Srbije dobrodošli su da se prijave na našu akademiju.


Posebna stranica konkursa nalazi se na http://alp8.libek.org.rs/


Pratite nas na društvenim mrežama, a ukoliko imate neka pitanja slobodno nam pišite na dajana.marinkovic@libek.org.rs I kontakt@libek.org.rs