vesti

Dijalog gledišta - Intervju sa Mihailom Gajićem u novom broju časopisa Monopolist

Intervju sa Mihailom Gajićem u novom broju časopisa Monopolist.
IZDVAJAMO

Najgledanija epizoda serijala Pop zablude

Od objavljivanja epizode video serijala Pop zabluda o Rusiji pre dve nedelje, ovu epizodu pogledalo je skoro 32 hiljade korisnika Facebook-a...

U septembarskom broju časopisa Monopolist možete pročitati intervju sa Mihailom Gajićem, programskim direktorom ekonomske istraživačke jedinice Libeka.

Mihailo se zajedno sa Jovanom Dušanićem, profesorom Beogradske poslovne škole u penziji osvrnuo na najveće ekonomske kontroverze. Oni su između ostalog razgovarali i o metodološkim i važnim praktičnim pitanjima današnjice. Ceo intervju možete pročitati ovde.


Takođe, u ovom broju lista studenata Ekonomskog fakulteta nalazi se tekst o nedavno objavljenoj Libekovoj publikaciji ,,Zloupotreba naroda - priroda populizma u Srbiji". Tekst o publikaciji možete pročitati ovde.


Casopis Monopolist nastao je 1997. godine, kao projekat Studentske Unije Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Beogradu. U časopisu postoje četiri rubrike : Fakultet, Ekonomija, Društvo i Mozaik. Časopis izlazi šest puta godišnje. Najnoviji broj nalazi se na ovom linku.