vesti

Raste podrška Maršu poreskih obveznika

Sa približavanjem datuma drugog Marša poreskih obveznika, 20.9.2014. raste i podrška ovom događaju. Drago nam je da mnoga udruženja, javne l...
IZDVAJAMO

Otvoren konkurs za Program za medije, PR i istraživanje

Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da je otvoren konkurs za upis prve generacije polaznika Programa za medije, PR i istraživanje.

Sa približavanjem datuma drugog Marša poreskih obveznika, 20.9.2014. raste i podrška ovom događaju. Drago nam je da mnoga udruženja, javne ličnosti, predstavnici struke i političke partije danas imaju potrebu da se identifikuju sa našim zahtevima. U istoj smo meri zabrinuti zbog toga što su problemi u javnim finansijama sve dublji, rad privatnog sektora sve teži, a novčanik građana sve prazniji.

Uvereni da smo na dobrom putu – putu primoravanja vlasti da promeni kurs ka manjoj javnoj potrošnji, javnom dugu i oporezivanju, pozivamo i druge političke organizacije, javne ličnosti, medije i univerzitetske profesore da zajedno sa građanima podrže poruku Marša poreskih obveznika – ODBRANI NOVČANIK! Aktivno komuniciramo sa preduzetničkim i strukovnim asocijacijama, čije prisustvo nam je posebno važno.

Podršku Maršu do sada su dali glumci Nikola Đuričko i Gorica Popović, narodni poslanici dr Vladimir Pavićević i Zoran Živković, profesori BU Boris Begović i Dušan Pavlović, bivši narodni poslanici Bojan Đurić i Ivan Andrić, ekonomisti Miroslav Prokopijević i Aleksandar Stevanović, aktivisti Boban Stojanović i Miljenko Dereta, a među organizacijama i partijama – Mreža za političku odgovornost, CRTA, Centar za praktičnu politiku, Institut za industrijske odnose, Liberalno-demokratska partija, Nova stranka, pokret Dosta je bilo, Inicijativa mladih za ljudska prava, budući Reformski savet, Pravni skener i mnogi drugi.