vesti

Političke partije da podrže Marš poreskih obveznika!

Svesni katastrofalnog stanja u javnim finansijama, sve lošijeg finansijskog položaja građana i rešeni da protiv rasipništva države dignemo g...
IZDVAJAMO

Otvoren konkurs za Program za medije, PR i istraživanje

Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da je otvoren konkurs za upis prve generacije polaznika Programa za medije, PR i istraživanje.

Svesni katastrofalnog stanja u javnim finansijama, sve lošijeg finansijskog položaja građana i rešeni da protiv rasipništva države dignemo glas, pozivamo vas na drugi Marš poreskih obveznika, 20.09.2014. u 12h kod SKC-a u Beogradu.

Gotovo sve trenutno aktivne partije bile su na različitim nivoima vlasti u poslednjih 10 godina. Mi ne tražimo promenu kadrova ili pravnih lica. Mi tražimo promenu koncepta i opšti konsenzus oko pitanja niskih poreza, manje javne potrošnje i obuzdavanja javnog duga. Svesni smo da svaka promena kursa mora da bude izvedena od strane vlasti, odnosno partija koje je čine. Međutim, za ovako važna pitanja, potrebno je da svi politički entiteti stanu iza načela koja smo definisali. Samo na taj način briga za standard građana može da bude iskrena i efektivna. Samo na taj način možemo da merimo njihovu doslednost u sprovođenju politike.

Pozivamo sve političke partije da javno podrže ovaj događaj i pozovu članstvo da se priključi Maršu poreskih obveznika! Na ovom događaju ne želimo obeležja nijedne organizacije. Marširaćemo pod sloganom „Odbrani novčanik!“, ne zbog toga što želimo monolitnost, nego zbog činjenice da smo pod porezom svi jednako ugroženi, ma koliko bili različiti u drugim karakteristikama, pripadnostima ili izborima. Zato očekujemo iskrenu javnu podršku i odsustvo dubljeg političkog marketinga. Ovo se tiče svih nas.

Odbrani novčanik!