vesti

Marš poreskih obveznika otkazan do daljnjeg

Dragi prijatelji, Libertarijanski klub Libek doneo je odluku da zbog vanrednih okolnosti otkaže Marš poreskih obveznika, zakazan za 7.6.2...
IZDVAJAMO

Završen konkurs za zaposlenje u Libeku

Obaveštavamo vas da je završen konkurs za poziciju Menadžer za komunikacije.

Dragi prijatelji,

Libertarijanski klub Libek doneo je odluku da zbog vanrednih okolnosti otkaže Marš poreskih obveznika, zakazan za 7.6.2014, kao i sve aktivnosti koje bi mu prethodile, uključujući i ekonomsku tribinu, zakazanu za 5.6.2014.

Uvereni u ispravnost ideja i zahteva iznetih u Povelji poreskih obveznika, ali svesni katastrofalne situacije u kojoj se naša zemlja nalazi, odlučili smo da ovaj događaj do daljnjeg otkažemo i preorijentišemo se na aktivnosti usmerene na rešavanje egzistencijalnih problema sa kojima se žrtve poplava suočavaju. Naše misli su u ovom trenutku sa ugroženima i evakuisanima, a kao organizacija, posebnu pažnju ćemo u narednom periodu posvetiti alumnistima naših programa koji su pretrpeli štetu od ove elementarne nepogode. Svi ljudski kapaciteti Libeka u ovom trenutku angažovani su u službi pomoći unesrećenima.

Pozivamo vas da se uključite u humanitarne aktivnosti u skladu sa instrukcijama Crvenog krsta i pošaljete SMS pomoći ugroženima na broj 1003.

Nastavite da pratite naše aktivnosti na sajtu libek.org.rs i FB stranici Libertarijanski Klub -LibeK-.