vesti

Marš poreskih obveznika otkazan do daljnjeg

Dragi prijatelji, Libertarijanski klub Libek doneo je odluku da zbog vanrednih okolnosti otkaže Marš poreskih obveznika, zakazan za 7.6.2...
IZDVAJAMO

​Privremena obustava obrazovnih programa Libeka kao preventivna mera

Obaveštavamo naše polaznike, predavače, naučne saradnike i zainteresovanu javnost da smo odlučili da održavanje obrazovnih programa privreme...

Dragi prijatelji,

Libertarijanski klub Libek doneo je odluku da zbog vanrednih okolnosti otkaže Marš poreskih obveznika, zakazan za 7.6.2014, kao i sve aktivnosti koje bi mu prethodile, uključujući i ekonomsku tribinu, zakazanu za 5.6.2014.

Uvereni u ispravnost ideja i zahteva iznetih u Povelji poreskih obveznika, ali svesni katastrofalne situacije u kojoj se naša zemlja nalazi, odlučili smo da ovaj događaj do daljnjeg otkažemo i preorijentišemo se na aktivnosti usmerene na rešavanje egzistencijalnih problema sa kojima se žrtve poplava suočavaju. Naše misli su u ovom trenutku sa ugroženima i evakuisanima, a kao organizacija, posebnu pažnju ćemo u narednom periodu posvetiti alumnistima naših programa koji su pretrpeli štetu od ove elementarne nepogode. Svi ljudski kapaciteti Libeka u ovom trenutku angažovani su u službi pomoći unesrećenima.

Pozivamo vas da se uključite u humanitarne aktivnosti u skladu sa instrukcijama Crvenog krsta i pošaljete SMS pomoći ugroženima na broj 1003.

Nastavite da pratite naše aktivnosti na sajtu libek.org.rs i FB stranici Libertarijanski Klub -LibeK-.